keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Albert

 photo 1-1.png photo 2-1.png
Tähän aluksi pieni kertaus: Albert on tieto- ja syöpöttelytavoitteinen, elämäntoiveena on syödä 200 juustoleipää. Hänen mieleensä ovat mustahiuksiset ja meikkejä käyttävät simit, jotka eivä käytä hattuja. Albert työskentelee arkkitehtialalla.
 photo 3-1.png
Albertin uuden kodin alakerta.
 photo 4-1.png
Ja yläkerta.
 photo 5-1.png
Ensi töikseen Albert meni tutustumaan uuteen kuntolaitteeseen, sillä mies oli huomannut keränneensä itselleen liikakiloja. Tiukan treenin jälkeen puku istui päälle paremmin kuin hyvin.

***

 photo 9-1.png
Albert oli kotiutunut hyvin uuteen asuntoonsa. Hänen päivänsä kuluivat työn äärellä...
 photo 8-1.png
...tai ylennyksiä varten taitopisteitä keräillen.
 photo 6-1.png
Oli hän keksinyt uuden harrastuksenkin: tähtien tutkimisen. Albertin haaveena oli löytää kokonaan tuntematon planeetta tai peräti galaksi, minkä ansiosta hänet tultaisiin palkitsemaan vähintään Mööbelilla!
 photo 7-1.png
Ainakin uusien tähtien löytäminen oli miehelle lastenleikkiä.

***

 photo 10-1.png photo 11-1.png
Albertin olisi kannattanut uskoa, kun muut varoittelivat liiallisen tähtientuijottelun vaaroista. Mies oli viettänyt sinä iltana tuttuun tapaansa pitkän tovin tuijotellen taivaan ihmeitä, kun sininen valo ilmestyi kuin yhtäkkiä Albertin ympärille ja hän tunsi voimakkaan vedon vetävän häntä ylöspäin. Albert huuti apua ja yritti pitää kaukoputkesta tiukasti kiinni.
 photo 12-1.png
Hänen otteensa ei kuitenkaan pitänyt ja Albert katosi. Sininen valokin hävisi samantien ja pian talon valtasi aavemainen hiljaisuus.

***

 photo 13-1.png
Kului useampi tunti, ja yhtäkkiä valtava lentävä lautanen ilmestyi Albertin kodin pihaan.
 photo 14-1.png photo 15-1.png
Albert pudotettiin kyydistä ja lentävä lautanen katosi samantien jättäen kokemuksestaan hämmentyneen miehen järkyttyneenä tuijottamaan sen perään.
 photo 16-1.png
Iso lautasellinen juustoleipiä kuitenkin toimi hyvänä lääkkeenä järkytykseen.
 photo 17-1.png
Ruoka ei vain oikein tahtonut pysyä sisällä...

***

 photo 18-1.png
Pian avaruusseikkailulta paluun jälkeen, Albert huomasi vatsansa kasvaneen. Nyt vaan ei ollut kyse pelkästä lihomisesta, hänestä oli tulossa isä
 photo 19-1.png
Vaikka lastenhankinta ei ollut ollut Albertin mielessä ajankohtainen vielä pitkään aikaan, sai vatsassa myllertävä lapsi jääräpäisimmänkin miehen mielen muuttumaan. 
 photo 20-1.png
Albert halusi olla maailman paras isä lapselleen ja hän kolusi läpi kaikki netin keskustelupalstat lukeakseen ohjeita ja vinkkejä muilta saman kokeneilta iseiltä.
 photo 22-1.png
Hän osti kaikki mahdolliset lastenhoitokirjat ja luki ne kannesta kanteen.
 photo 23-1.png
Mutta parhaimmat vinkit Albert sai äidiltään ja sisariltaan, joiden neuvojen avulla hän saattoi valmistautua tulevaan koitokseensa.
 photo 24-1.png
Joten kun synnytyksen aika koitti eräänä syksyisenä yönä, Albertista tuntui, että hän oli valmis vaikka mihin.
 photo 25-1.png
Ja se olikin hyvä, sillä pian hänen elämäänsä tuli kaksi pientä kääröä. Ensimmäinen, pieni poika, sai nimen Tonil.
 photo 26-1.png
Ja toinen, poika hänkin, sai nimen Tever.

***

 photo 27-1.png photo 28-1.png
Poikien syntymä muutti Albertin elämän täysin. Enää työssä eteneminen ei ollut hänelle tärkein asia maailmassa, kun taas pojista sitä oli tullut. Albertin päivät olivat täynnä vaipanvaihtoa ja likaisten tuttipullojen siivoamista mutta ei se miestä haitannut, päinvastoin.
 photo 29-1.png
Oli kuitenkin eräs asia, mikä miestä vaivasi. Ensimmäistä kertaa ikinä hän kaipasi rinnalleen toista simiä. Hän oli kateellinen muille sisaruksilleen, jotka olivat jo löytäneet kumppanin rinnalleen, menneet naimisiin ja perustaneet perheen. Hänellä oli jo perhe, mutta puolisoa hän vielä kaipasi.

***

 photo 30-1.png photo 31-1.png
Albertin elämästä löytyikin eräs sopiva puolisoehdokas, nimittäin Kahvikolon kaunis baarimikko Kikka. Albert oli tutustunut naiseen viettäessään monia iltoja lukemassa lastenhoito- opuksia Kahvikolossa raskausaikanaan. Albertilta oli kestänyt jonkun aikaa ennen kuin hän oli tajunnut tuntevansa Kikkaa kohtaan muutakin kuin pelkkää ystävyyttä. Hän vaan ei rohjennut ikinä kysyä naista ulos syömään kanssaan.
 photo 32-1.png
Sinä iltana, kun hän oli tullut töiden jälkeen hetkeksi Kahvikoloon saadakseen viettää edes hetken naisen kanssa, mies tajusi, että hänen pitäisi toimia ja pian. Hän ei ollut ainoa mies Järvisaaressa, joka oli huomannut baarimikon kauneuden. Jos en toimi pian, joku muu saa tilaisuuden valloittaa hänen sydämensä.
 photo 33-1.png photo 34-1.png
Niinpä pienen rohkaisudrinkin voimalla Albert viimein uskaltautui pyytämään, voisiko Kikka harkita lähtevänsä joku ilta hänen kanssaan ulos syömään.
-Tietenkin, olen jo odotellutkin milloin kysyt,
nainen vastasi ja sai Albertin sydämen laukkaamaan villisti.

***

 photo 35.png
Kikan ja Albertin suhde oli syventynyt jo niin, että kun kaksosten ensimmäinen syntymäpäivä koitti, Kikka muutti Albertin ja poikien luo asumaan.
 photo 36.png
Kaksosista vanhempi Tonil...
 photo 37-1.png
...ja nuorempi Tever. (Nämä on niin söpöjä <3 )
 photo 38-1.png photo 39-1.png
Kikka Hella on perhe- ja mammonatavoitteinen, jonka elämäntoiveena on viettää kultavuosipäivää. Naisen mieleen ovat ahkerat työntekijät, jotka ovat teknisesti lahjakkaita mutta eivät käytä hattuja.
 photo 40-1.png photo 41-1.png
Kaunis Kikka pienen muodonmuutoksen jälkeen.

***

 photo 42-1.png
Pariskunta oli ollut kihloissa jo pidemmän aikaa, kun Kikka huomasi odottavansa lasta.
 photo 43-1.png
Iloinen uutinen perheenlisäyksestä sai viimein Kikan ja Albertin virallistamaan suhteensa. He eivät kuitenkaan halunneet mitään isoja häitä, vaan menivät naimisiin vain pienen vierasjoukon edessä.
 photo 44-1.png photo 45-1.png
Kunniavieraina olivat tietenkin Albertin pojat Tonil ja Tever.
 photo 46-1.png
Sekä hänen vanhempansa Valeria...
 photo 47-1.png
...ja Gullik, joka kuitenkin näytti mieluummin viihtyvän ennemmin vessan puolella kuin juhlissa.
 photo 48-1.png
Gullik kuitenkin malttoi tulla todistamaan, kun hänen esikoispoikansa meni naimisiin.
 photo 49.png photo 50.png photo 51.png
Saanko esitellä: herra ja rouva Price!
 photo 52.png
Pian häiden jälkeen Kikka synnytti perheeseen toiset kaksoset. Pienen Teresan, joka peri äitinsä ihon ja isältään hiustenvärinsä ja silmänsä.
 photo 53.png
Ja pienen pojan, joka sai nimen Andreas. Andreas oli taas perinyt kaiken mahdollisen isältään.

***

 photo 54.png photo 55.png
Kikka sai Albertin muuttamaan hieman ulkonäköään. Mies antoi kiharoidensa taas kasvaa ja hän vaihtoi vaatetyyliäänkin hieman isällisemmäksi. Miehestä, jota ei ollut kiinnostanut mikään muu kuin työ, hänestä oli tullut aviomies ja neljän lapsen isä. Mutta Albertia ei kaduttanut ollenkaan. Hän ei olisi voinut olla onnellisempi.

***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***     ***

Tähän loppuun vielä kuvat kasvaneista lapsukaisista:
 photo 60.png
Tonilista kasvoi perhe- ja mammonatavoitteinen komistus.
 photo 61.png
Teverista kasvoi tieto- ja romantiikkatavoitteinen poika, joka varmasti särkee monen teinitytön sydämen.
 photo 56.png photo 58.png photo 62.png
Perheen ainoasta tyttärestä, Teresasta, tuli isoveljensä tavoin melkoinen sydäntensärkijä. Teresa sai romantiikka- ja tietotavoitteet.
 photo 57.png photo 59.png photo 63.png
Eikä Andreaskaan jäänyt sen huonommaksi. Perheen suloinen hymyhuuli sai itselleen tieto- ja suosiotavoitteet.

***

 photo 21-1.png
Vielä tähän loppuun suloinen kuva Albertista, joka sai Kikalta ensisuudelmansa. Parin suhdehan syveni jo silloin, kun Albert oli raskaana.

***

Seuraava osa on Atte- ekstra ja sen jälkeen palataankin taas perijäperheen pariin. Nyt pääsette kommentoimaan, mitä mieltä olitte. Tätä osaa oli ihan hauska pelata, vaikka on kyllä pakko myöntää että vaikka kaksosista simssissa tykkään, niin kaksien kaksosten hoitaminen peräkkäin alkoi olla kyllä jo melko raskasta. Tonil ja Tever ovat muuten ensimmäiset alienlapset, jotka olen pelissäni ikinä hankkinut ja koska pojat olivat niin ylisöpöjä, niin eiköhän alienvauvoja tule vastaisuudessakin hommattua :)

Mutta nyt, kommentoikaahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti