lauantai 16. helmikuuta 2013

1. Hauska tutustua, minun nimeni on Valeria Price

Tervetuloa seuraamaan Pricen suvun vaiheita pienessä Järvisaaren kylässä. Tässä ensimmäisen viikon seikkailut.
 photo nimetn.png photo nimetn2.png
Tässä on tarinamme sankaritar ja Pricen suvun kantaäiti, Valeria Price. Valeria on perhetavoitteinen ja haluaisi joku päivä nähdä kaikki kuusi lastaan naimisissa. Luvassa on siis suurperhe heti alkuun. Unelmien mies olisi mielellään vaaleahiuksinen ja hyvä siivoaja, hattua tämä ei saa missään nimessä käyttää.
 photo nimetn3.png
Tällaisen talon alun Valeria sai vähillä rahoillaan aikaiseksi.
 photo nimetn4.png photo nimetn5.png
Lehtipoika toi onneksi pian sanomalehden josta Valeria saattoi katsella vapaita työpaikkoja. Ja eipä aikaakaan, kun hänelle löytyi juuri sopiva työpaikka hyvällä palkalla politiikan saralta.
 photo nimetn6.png
Samalla hetkellä Valeria huomasi että tontin ohi käveli joku. Hän ryntäsi heti tutustumaan tuohon simiin, olihan se ensimmäinen simi lehtipoikaa lukuun ottamatta jonka Valeria tapasi uudessa kodissaan. Nainen esittäytyi Irina Korveksi ja toivotti Valerian tervetulleeksi uuteen kotiinsa.
 photo nimetn7.png photo nimetn8.png
Naiset juttelivat tovin niitä näitä ja tulivatkin heti loistavasti toimeen. Valeria kysyi Irinalta missä Järvisaaressa voisi tavata kiinnostavia sinkkumiehiä ja Irina neuvoi muutaman paikan mutta varoitti että Järvisaari on aika hiljainen paikka joten sopivan miehen hankintaan kannattaa varata aikaa. Valeria halusi jo lähteä unelmien miehen hankintaan joten hän hyvästeli Irinan. Sitä ennen hän kuitenkin pyysi Irinan puhelinnumeroa, naisessa olisi ehdottomasti ainesta tulevaisuudessa liittyä Pricen sukuun.
 photo nimetn10.png
Valeria tilasi taksin ja suuntasi yhteen Irinan ehdottomaan paikkaan, Bar Baristaan. Mutta valitettavasti baarimikkojen joukossa oli vain yksi mies ja sekin täysruma.
 photo nimetn11.png
Tästä epäonnistumisesta lannistunut Valeria suuntasi paikalliseen pikkukuppilaan jossa ainoa mukavanoloinen mies, Joonas, ei ollut ollenkaan kiinnostunut Valeriasta. Kiroten Järvisaaren laihaa miestarjontaa, Valeria suuntasi biljardipöytiä kohti ja pelasi muutaman erän itsekseen.
 photo nimetn12.png
Valeria ei ollut ainoa jolla oli ongelmia tulla toimeen Joonaksen kanssa. Kyöstillä ja Joonaksella oli pikku matsi miestenvessassa.
 photo nimetn13.png
Lopulta Valeria tilasi taksin takaisin kotiin. Huomenna olisi hänen ensimmäinen työpäivänsä eikä hän halunnut olla siloin rättiväsynyt.
 photo nimetn14.png

Päästyään kotiin, Valeria meni saman tien sänkyyn. Huomenna uusi yritys, hän ajatteli ennen nukahtamistaan.
***

 photo nimetn15.png
Seuraavana aamuna Valeria suuntasi jännittyneenä töihin. Työpäivä meni kuitenkin hyvin ja muut kollegat olivat kaikki mukavia. Valeria ei kuitenkaan saanut omaksi harmikseen vielä ylennystä.
 photo nimetn16.png
Töistä päästyään Valeria suuntasi heti aviomiehen metsästykseen.Valeria uuntasi uudemman kerran Bar Baristaan.Eikä tilanne ollut muuttunut. Kauniiden (ja seuraavien polvien mahdollisten puolisoiden) naisten joukossa oli vain yksi ei niin Valeriaa kiinnostava mies.
 photo nimetn17.png
Valeria kävi vielä paikallisessa vaatekaupassa, sielläkin melkein kaikki olivat pelkkiä naisia.
 photo nimetn18.png
Taas kerran, pettynyt Valeria joutui nukkumaan yksin.

***

 photo nimetn19.png photo nimetn20.png
Valeria vietti ensimmäistä vapaapäiväänsä ja aamupäivä kuluikin pienen talon alun siivoamiseen.
 photo nimetn21.png
Siivoamisen jälkeen Valeria tarttui jälleen kerran puhlimeen. Nyt hän ei antaisi periksi, tällä reissulla hän löytäisi itselleen miehen oli mikä oli!
 photo nimetn23.png
Jälleen kerran Valeria sai aluksi pettyä paikan miestarjontaan. Vaaleahiuksista hyvää siivoajaa ei vaan Järvisaaresta löytynyt. Lopulta Valeria päätti että eihän unelmien miehellä nyt ihan välttämättä tarvinnut vaaleita hiuksia olla. Valeria katseli miestarjontaa uudelleen ja huomasi pian yhden aika mielenkiintoisen näköisen miehen ja ryntäsi tämän luo esittäytymään.
 photo nimetn24.png
Aluksi hän ei ollut varma oliko miehessä, joka oli esittäytynyt Gullik Kinnuseksi, ainesta mahdolliseksi herra Priceksi mutta eipä aikaakaan kun juttu näiden kahden simin välillä alkoi luistaa. Molemmilla oli samat mielenkiinnon kohteet...
 photo nimetn25.png
...Ja molemmat pitivät huonoista puujalkavitseistä.
 photo nimetn26.png
-Olet aika ihana, Valeria lirkutteli Gullikille ja mies oli heti täysin naisen lumoissa. Noin hurmaavaa naista ei Gullik ollut koskaan ennen Järvisaaressa nähnyt!
 photo nimetn27.png
 photo nimetn28.png
Gullik oli ilomielin antanut Valerialle oman numeronsa ja tämä soittkin miehelle heti kotiin päästyään. Juttu luisti edelleen ja Valeria viettikin pitkän tovin puhuen Gullikin kanssa ihan mistä tahansa.
 photo nimetn29.png
Valerialla ei kuitenkaan ollut varaa kasvattaa puhelinlaskua enää yhtään enempää joten vapaapäivänä piti tehdä muutakin kuin roikkua puhelimessa Gullikin kanssa. Nainen päätti opiskella lisää taitoja tulevien ylennysten toivossa. Opiskelusta ei kuitenkaan ollut tulla mitään kun Gullik pyöri hänen mielessään koko ajan.
 photo nimetn31.png
Koska opiskelusta ei vaan tullut mitään, Valeria päätti soittaa Gullikille uudemman kerran ja pyytää tämän luokseen käymään. Valerian hymy nousi korviin kun mies lupasi tulla heti hänen luokseen.
 photo nimetn32.png
Gullik tulikin melkein saman tien. Ystävykset juttelivat niitä näitä ja Valeria huomasi alkavansa pikkuhiljaa ihastua mieheen.
 photo nimetn33.png
Valeria uskalsi kokeilla pientä flrittiä ja sai ilokseen huomata ettei mies laittanut vastaan ollenkaan. Gullikhan oli jo korviaan myöten ihastunut Valeriaan.
 photo nimetn34.png
Pariskunta halasi tosiaan tiukasti ja kummankin suu suli valtavaan hymyyn.
 photo nimetn35.png
Valeria tiesi että reitti miehen sydämeen kävi vatsan kautta ja loihtikin heille vähäisistä ruoka- aineista loistavan juhla- aterian.
 photo nimetn36.png
Gullik kehuo Valerian ruoanlaittotaitoa ja ahmikin ruokaansa. Gullik kehui myös Valerian kauniita kenkiä ja sitä kuinka hyvin ne sopivat Valerian pukuun.
 photo nimetn37.png
Ilta oli jo kääntynyt yöksi kun Gullikin piti lähteä jo takaisin kotiinsa. Lähtiessään Gullik vihdoin uskalsi painaa suudelman Valerian huulille ja viimeistään silloin nainen tiesi löytäneensä unelmiensa miehen.
 photo nimetn38.png
Jälleen kerran Valeria päätyi nukkumaan yksin mutta tällä kertaa hän tunsi olonsa onnelliseksi, aivan kuin hän leijuisi seitsemännessä taivaassa.

***

 photo nimetn39.png photo nimetn41.png photo nimetn40.png
Aamupäivällä Valeria muisti vihdoin tarkistaa postilaatikon ja löysi sieltä valtavan kasan laskuja joihin upposi aika iso osa hänen vähäisistä tuloistaan. Sitten piti vielä soittaa Gullikille ja aika kuluikin puhelimessa niin rattoisasti että nainen oli myöhästyä töistä ja Valeria saikin juosta ehtiäkseen kimppakyytinsä matkaan.
 photo nimetn42.png photo nimetn43.png
Mutta sehän kannatti, Valeria tuli töistä mukanaan ylennys harjoittelijaksi.
 photo nimetn44.png photo nimetn45.png
Illalla Valeria kutsui Gullikin taas luokseen. Miehellä oli selvästi ollut häntä ikävä, sillä mies kaappasi naisen syleilyynsä heti saavuttuaan.
 photo nimetn46.png
Valeriahan se ei haitannut, nainen kapsahtikin miehen syliin, niin kova ikävä hänellä Gullikkia oli ollut.
 photo nimetn47.png photo nimetn48.png
Pariskunta oli liimautunut yhteen ja he viettivät koko illan muhinoiden ja kuherrellen. Vasta kun nälkäiset vatsat alkoivat kurnia, ymmärsi Valeria tarjota miehelle iltapalaa. Syödessäänkään Gullik ei saanut naista mielestään, Valeria oli hurmannut hänet täysin.

***

 photo nimetn49.png
Seuraavana aamuna Valerialla oli vapaapäivä. Aamun hän päätti käyttää pikku asuntonsa siivoamiseen ja sitten hän kutsuisi Gullikin luokseen. Tänään hän pyytäisi miestä muuttamaan tänne!
 photo nimetn50.png photo nimetn51.png
Pienessä asunnossa olikin yllättävän paljon siivottavaa ja Valerialla kuluikin useampi tovi kunnes hän vihdoin sai kaiken putipuhtaaksi. Ja rakas Gullik oli koko ajan mielessä.
 photo nimetn52.png
-Pääsetkö käymään? Minulla olisi sinulle pieni yllätys? Mies lupautui tulemaan heti. Valeriaa jännitti, tänään hän sen vihdoin tekisi!
 photo nimetn53.png
 photo nimetn54.png
Kun mies vihdoin saapui, Valeria ei saanut heti sanaa suustaan jännitykseltään ja pariskunta viettikin useamman tovin liimautuneena toisiinsa.
 photo nimetn55.png photo nimetn56.png
Vihdoin Valeria uskalsi kysyä. -Mitä sanot Gullik jos muuttaisit luokseni asumaan? -Olenkin odottanut tuota kysymystä, suostun totta kai, Gullik sanoi ja suuteli Valeriaa intohimoisesti.
 photo nimetn57.png
KACHING!!!!
 photo nimetn58.png
Ja yllätyksethän eivät siihen loppuneet. Valeria polvistui Gullikin eteen ja kaiveli esiin piilossa pitämänsä sormusrasian. -Gullik Kinnunen, tulisitko aviomiehekseni?
 photo nimetn59.png
-Tietenkin, Gullik sanoi ja laittoi varoen kauniisti kiiltelevän sormuksen sormeensa.
 photo nimetn60.png
Tässä Gullikin rahoilla laajennettu talo. Lastenhuoneita en tehnyt vielä, teen ne sitten kun nille alkaa olla tarvetta. Toivottavasti siis pian...
 photo nimetn61.png photo nimetn62.png
Muodonmuutoksen kokenut Gullik. Vaateparsi meni vaihtoon, mies kasvatti itselleen sängen ja vaihtoi piilolinssit silmälaseihin Valerian pyynnöstä. Gullik on romantiikkatavoitteinen ja elämäntoiveena on pelehtiä 20 eri simin kanssa (not gonna happen, sori vaan!). Gullikin silmää miellyttävät simit jotka pitävät maskeja ja koruja mutta hän inhoaa ylipainoisia simejä.
 photo nimetn63.png
Vielä samana iltana Valeria ja Gullik vannoivat ikuista rakkautta toisilleen. He eivät halunneet järjestää isoja juhlia, he vain halusivat päästä vihdoin naimisiin.
 photo nimetn64.png
Vastavihityt Valeria ja Gullik Price.
 photo nimetn65.png
-Meillä ei ole kyllä varaa häämatkaan, meidän pitää säästää rahaa talon sisustamiseen... niin ja ehkä lastenhuoneisiin, Valeria sanoi punastuen. Gullik ei vastannut mitään, hymyili vain uunituoreelle vaimolleen.
 photo nimetn66.png photo nimetn67.png
Ja sitten päästiinkin hääyön viettoon. Valeria toivoi kovasti että pienenpieni lapsikin saisi samalla alkunsa.
 photo nimetn68.png
Tässä Gullikin repusta löytyneet tavarat. Poreammetta Gullik ei suostunut myymään, sille olisi kuulemma tulevaisuudessa käyttöä.

***

 photo nimetn70.png photo nimetn71.png
Ilmeisesti Valerian hääyön toive oli toteutunut, sillä nainen ei ehtinyt edes juhlia ylennystä lobbaajaksi kun yllättäen iskenyt pahoinvointiaalto pakotti naisen ryntäämään lähimpään vessaan.
 photo nimetn72.png
Toivuttuaan pahoinvointikohtauksestaan, Valeria puki morisuspukunsa ylleen sillä Gullik oli lupautunut maalaamaan vaimostaan perijäkuvan. Mies oli varma että kuvasta tulisi loistava, omasihan hän täyden luovuuspalkin. Ja eihän Valeriasta huonoa maalausta edes saisi.
 photo nimetn73.png
Poseerattuaan tarpeeksi, Valeria meni shakkipöydän ääreen. Naisen logiikkataidot eivät olleet mitenkään mahtavat ja ylennykseen tarvittaisiin hyvää logiikkaa joten nainen vietti tuntikausia shakkilaudan äärellä kisaten itseään vastaan. Ja Valeriahan voitti tottakai.
 photo nimetn74.png
Ja tässä Gullikin luonne ja horoskooppi nyt kun muistin ottaa siitä vihdoin kuvan.
 photo nimetn75.png photo nimetn76.png
Vihdoin illalla Valeria uskalsi kertoa miehelleen raskaudestaan. -Kulta, minä taidan olla raskaana. Valeriaa jännitti miehen reaktio mutta Gullik vain hymyili ja suuteli vaimoaan. -Ihanaa, meille tulee pieni vauva.
 photo nimetn77.png
Ja yöllä asiaan tuli vielä varmistus. Valeria todella odotti perheen esikoista.
 photo nimetn78.png
-Kulta, herää. Katso se on nyt varmaa. Meille tulee pikkuinen vauva. Gullik heräsi ja huomasi vaimonsa vatsan todella kasvaneen. Mies nappasi hymyillen vaimonsa hellään halaukseen.
 photo nimetn79.png
-Hei hei pikkuinen, arvaa kuka täällä sinulle juttelee? No isihän se, Gullik höpötteli vauvalle ja Valeria vain katseli miestään rakastuneesti hymyillen.
 photo nimetn80.png
Ja koska Valerian elämäntoiveena oli saada kuusi lasta naimisiin...

***


 photo nimetn81.png
Koska ylimääräistä rahaa oli ja Gullik inhosi siivoamista, mies päätti palkata heille kotiapulaisen. 
 photo nimetn82.png
Ja muutaman tunnin kuluttua talon eteen kurvasi perheen uusi kotiapulainen, Lulu Harakka.
 photo nimetn83.png
Valeria oli yllättynyt kuinka rankkaa raskaana oleminen oikein on. Nainen oli nukkunut puoleenpäivään asti ja oli silti väsynyt. Ja nälkäinen. Valeriaa harmitti, sillä hän olisi halunnut tehdä muutakin kuin vain nukkua tai syödä.
 photo nimetn84.png
Gullik oli saanut Valerian muotokuvan valmiiksi ja oli teokseensa varsin tyytyväinen. Maalaus sai paikan avioparin makuuhuoneesta.
 photo nimetn85.png
Gullik oli kyllästynyt vanhaan työpaikkaansa ja oli etsinyt uutta. Onneksi merentutkimus alalla oli paikka avoinna.
 photo nimetn86.png
Valeria heräsi päiväuniltaan myöhään illalla ja yllättyi iloisesti nähdessään miehensä tekemän muotokuvan roikkuvan seinällä. -Oi onpa se hieno, Gullik kyllä osaa asiansa.
 photo nimetn87.png
Illalla hän huomasi olevansa paljon pirteämpi ja jatkoi logiikkaopiskelujaan ylennyksen toivossa. Ja pianhan se toivottu logiikkapiste tulikin.
 photo nimetn88.png
Seuraavaksi vuorossa oli luovuuspisteiden hankinta. Valeria ei ollut yhtä taitava maalaamaan kuin puolisonsa mutta hän ei antanut sen lannistaa itseään.
 photo nimetn89.png
Vaikka Valeria oli vasta noussut ylös, Gullikin oli jo pakko vetäytyä yöpuulle. Kimppakyyti tulisi jo aamuyöllä eikä mies halunnut mennä väsyneenä töihin.
 photo nimetn90.png
Valeria jatkoi maalaamisen harjoittelua ja pian tarvittava luovuuspistekin tuli hankittua.
 photo nimetn91.png photo nimetn92.png
Samaan aikaan kun Gullik valmistautui ensimmäiseen työpäiväänsä, Valeria heräsi ja vatsa kasvoi jälleen. Hymyillen nainen katseli vatsaansa, pian hän saisi syleillä omaa lastansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti