maanantai 25. helmikuuta 2013

4a. Suurperheen arkea

 photo 1Piv.png photo 1Piv2.png
Albert halusi päästä pois kehdostaan ja poika itki surkeana mutta onneksi apu isosiskon muodossa ei ollut kaukana.
 photo 1Piv3.png
Kathy asteli jännittyneenä koulubussiin. Tyttöä hermostutti tuleva ensimmäinen koulupäivä.
 photo 1Piv4.png
Mutta onneksi isosisko oli mukana tukena ja turvana eikä Kathya enää niin pelottanut kun Karoliina oli lähellä.
 photo 1Piv5.png
Turhaahan se Kathyn pelko oli. Tyttö menestyi heti hyvin koulussa ja oli äidinkielesä yhtä taitava kuin isosiskonsa.
 photo 1Piv6.png
Gullikillakin oli loistava päivä ja mies sai taas uuden ylennyksen.
 photo 1Piv7.png photo 1Piv8.png
Karoliina piti lupauksensa ja auttoi Kathya tämän ensimmäisten läksyjen kanssa. Isosiskonsa neuvojen avulla Kathy oli varma että osaisi tehdä läksynsä tästä lähin ihan omin avuin.
 photo 1Piv9.png photo 1Piv10.png
Kun Karoliina oli auttanut Kathya läksyjen kanssa, tyttö meni saman tien puhelimeen ja soitti Rikille. Tyttö hymyili leveästi kuullessaan pojan äänen, koulussakin hänen oli vaikea keskittyä mihinkään kun pojan kasvot pyörivät jatkuvasti hänen mielessään.
 photo 1Piv11.png
Gullik katseli esikoistaan, joka kertoili päivän tapahtumista Rikille. Mies oli hyvillään nähdessään tyttärensä niin onnellisena vaikka se tekikin hänen olonsa hieman haikeaksi. Tuntui että se oli vasta eilen kun pitelin pientä Karoliinaa sylissäni ja nyt meidän pikkuinen on jo melkein aikuinen nuori nainen!
 photo 1Piv12.png
Puhelun jälkeen Karoliina oli pelkkää hymyä, tyttö oli korviaan myöten ihastunut ja toivoi vaan että poikakin tuntisi samoin häntä kohtaan.
 photo 1Piv13.png photo 1Piv14.png
Tuttuun tapaan, perhe kokoontui illalliselle kertomaan kuulumisistaan. Valeria yritti udella esikoiseltaan tämän ihastuksesta, mutta Karoliina yritti väittää heidän olevan vain hyviä ystäviä. Poskiin leviävä puna kuitenkin kertoi jotain ihan muuta.
 photo 1Piv15.png photo 1Piv16.png
Muut olivat menneet jo nukkumaan, kun Valeria oli jäänyt siivoamaan jälkiä. Nainen oli menossa nukkumaan kun tuttu kipu pysäytti hänet niille sijoilleen. Synnytys sujui nopeasti ja pian Valeria oli jo neljättä kertaa äitinä.
 photo 1Piv17.png
Kivulias synnytys unohtui samantien, kun nainen sai syleillä vastasyntynyttä lastaan ensimmäisen kerran.
 photo 1Piv18.png
Valeria ja Gullik saivat toisen pojan, joka omasi samat geenit kuin kaikki muutkin sisaruksensa. Pikkuinen poika sai nimekseen Atte.
 photo 1Piv19.png
Valeria paijasi hellästi pientä Attea. Nämä hetket olivat naiselle kaikkein kalliimpia ja rakkaita, kun hän sai vihdoin syleillä ensimmäisen kerran kauan odottamaansa lasta. Jo vain näiden hetkien takia nainen halusi ison perheen, sillä hän halusi kokea tämän tunteen vielä uudelleen ja uudelleen.

***

 photo 2Piv20.png
Gullik sai opetettua Albertille potan käyttämisen salat juuri ajoissa, sillä sinä päivänä poika juhlisi seuraavia synttäreitään.
 photo 2Piv21.png
Saatuaan poikansa takaisin nukkumaan, Gullik lähti aamuhämärissä työpaikalleen.
 photo 2Piv22.png photo 2Piv23.png
Muutamaa tuntia myöhemmin kun mies tuli takaisin kotiin, äitiyslomaa viettävä Valeria oli päättänyt yllättää miehensä pienellä serenadilla. Gullik oli otettu vaimonsa rakkaudentunnustuksesta ja nappasi vaimonsa syliinsä pieneen muhinointihetkeen.
 photo 2Piv24.png
Kun Karoliina tuli koulusta kotiin, pienen Albertin hoitaminen jäi isosiskon vastuulle vanhempien ottaessa yhteisiä päiväunia.
 photo 2Piv25.png
Atte tarvitsi pian kuitenkin äitiään vaipan vaihtoon joten pariskunnan pieni yhteinen päiväunihetki loppui lyhyeen. Valeria sai Aten juuri nukkumaan kun Kathy tuli riemuiten esittelemään äidilleen ensimmäistä kympin todistustaan.
 photo 2Piv26.png
Sen jälkeen kun Kathyn kympin todistusta oli juhlittu koko perheen voimin, oli pienen Albertin aika kasvaa koululaiseksi äitinsä avustuksella.
 photo 2Piv27.png
Pian kirkkaat säteet ympäröivät pienen pojan ja pienestä taaperosta kasvoi...
 photo 2Piv28.png
...tällainen nuori komistus.
 photo 2Piv29.png
Pikkuveljen synttäreiden jälkeen pojan isosiskot kiiruhtivat omien läksyjensä kimppuun.
 photo 2Piv30.png
Saatuaan läksyt tehtyä, Karoliina kutsui Rikin kylään ja poika tulikin mielellään. Nuoret puhuivat niitä näitä, Karoliina näytti kuitenkin perineen isältään taidon puhua vähän tahdittomia. Onneksi Riki ei ollut ujo eikä säikähtänyt tytön pelehtimispuheita.
 photo 2Piv31.png
Nuoripari ei kauaa aikaillut ja pian pientä flirttiä heiteltiin toiselle vuoronperään.
 photo 2Piv32.png
Vihdoin Karoliina uskalsi kertoa pojalle että oli ihastunut tähän. Riki ilahtui ja kertoi tuntevansa samoin. Nuoret halasivat toisiaan hiukan ujosti mutta lujasti.
 photo 2Piv33.png
Ja pian olikin ensisuudelman aika.
 photo 2Piv34.png
Nuorten hellät hetket kuitenkin keskeytyivät, kun Rikin äiti soitti ja käski poikaa tulemaan takaisin kotiin. Riki suukotti Karoliinaa vielä hellästi ennen kuin lähti kävelemään takaisin kotiinsa.
 photo 2Piv35.png
Pojan lähdettyä Karoliina leijui kuin pilvissä. Tyttö kosketteli sormillaan huuliaan ja hymyillen muisteli miltä tuntui painaa suunsa pojan suuta vasten ja sulkeutua tämän hellään syleilyyn.

***

 photo 3Piv36.png
Valeria oli perheestä ensimmäinen, joka oli ylhäällä. Ei tosin omasta tahdostaan, yllättävä pahoinvointikohtaus oli herättänyt vapaa- päiväänsä viettävän naisen kesken yöunien.
 photo 3Piv37.png
Pikku hiljaa muukin perhe heräsi uuteen aamuun. Kathy ja Albert leikkivät puuhapöydän luona, samalla isosisko kertoi pikkuveljelleen millaista koulussa oikein oli. Albert kuunteli innoissaan Kathyn juttuja, poika ei malttanut odottaa koulubussin tuloa.
 photo 3Piv38.png
Karoliina petrasi omia mekaniikkataitojaan ohjekirjan parissa. Opiskelu oli kuitenkin vaikeaa kun Rikin pehmeät huulet pyörivät jatkuvasti hänen mielessään.
 photo 3Piv39.png photo 3Piv40.png
Kun koulubussi vihdoin tuli, Pricen perheen lapsikatraan kolme vanhinta asteli bussiin Karoliinan johtaessa joukkoa.
 photo 3Piv41.png
Vapaapäiväänsä viettävä Valeria kulutti aikaansa taitoja opiskellen.
 photo 3Piv42.png
Myös Gullikilla oli tänään vapaapäivä. Mies nautti kun sai viettää aikaa lastensa ja vaimonsa kanssa. Eikä pikku Attekaan pistänyt pahakseen saadessaan kerrankin isänsä jakamattoman huomion.
 photo 3Piv43.png
Albert oli koulusta tullessaan hyvin järkyttynyt. Poika oli heti ollut luokkansa priimus mutta välitodistuksessa ei komeillutkaan pojan odottama kymppi vaan pelkkä kasi. Albertin mielestä hänen olisi pitänyt saada vähintään kymppi plus, joten kahdeksoinen oli pojalle melkoinen järkytys.
 photo 3Piv44.png
Sen sijaan Valerialle oli luvassa mieluinen yllätys. Naisen vatsa kasvoi tuttuun tapaan ja pian perheeseen saataisiin toivottaa tervetulleeksi jälleen uusi perheenjäsen.
 photo 3Piv45.png
Toisin kuin isosiskonsa, Kathy ei ollut luokkansa suosituin tyttö eikä tytöllä ollut niin isoa kaveriporukkaa kuin Karoliinalla. Kathyn paras kaveri oli Aurora, jonka hän olikin kutsunut tänään kyläilemään.
 photo 3Piv46.png
Albert ei halunnut nähdä enää yhtään huonoa numeroa todistuksessaan, joten poika päätti pyytää isältään apua läksyjen teossa.
 photo 3Piv47.png
Kun Karoliina oli saanut läksyt tehtyä, tyttö päätti lähteä muutamaksi tunniksi Järvisaaren keskustaan. Valitettavasti tytön piti mennä yksin sillä sekä Immi että Meri olivat töissä ja Rikin piti hoitaa sisaruksiaan. Päästyään perille Karoliina päätti nälkäisenä grillata muutamat hodarit.
 photo 3Piv48.png
Karoliina yritti saada tilattua itselleen juotavaa mutta baarimikko huomasi heti että tyttö oli alaikäinen eikä suostunut tekemään tytölle muuta kuin pienen mehucocktailin.
 photo 3Piv49.png
Karoliina vietti koko loppuillan biljardipöydän ääressä. Paikassa ei ollut yhtään muuta samanikäistä simiä joten tylsistyneenä Karoliina päätti lähteä takaisin kotiin.
 photo 3Piv51.png
Kotona, Kathy ja Aurora olivat leikkineet pitkälle iltaan asti. Kun Aurora oli lähtenyt takaisin kotiinsa, vanhemmat patistivat Kathyn läksyjen kimppuun.
 photo 3Piv52.png
Samaan aikaan, kun Kathy ahersi läksyjen kimpussa, muu perhe söi illallistaan ja kertoi päivän kuulumisistaan.
 photo 3Piv53.png
Karoliina halusi soittaa Rikille vielä ennen nukkumaan menoa ja nuoret puhuivatkin puhelimessa pitkälle yöhön asti.

***

 photo 4Piv54.png
Gullik vietti toista vaapäiväänsä ja päätti kerätä kaikki tarvittavat taitopisteet seuraavaa ylennystä varten. Ensin mekaniikkaa...
 photo 4Piv55.png
..sitten kuntoa...
 photo 4Piv57.png
...ja lopuksi vielä siivouspisteet.
 photo 4Piv56.png
Isänsä esimerkistä, myös lapset käyttivät aamunsa taitoja opiskellen.
 photo 4Piv58.png
Karoliina oli tuonut kaverinsa Alvin mukanaan koulusta kotiin. He olivat jutelleet pitkän tovin, kun poika yhtäkkiä pyysi Karoliinaa joskus treffeille kanssaan. Karoliina yritti kieltäytyä kohteliaasti ja sanoi ettei voisi koska piti Alvia ihan vain kaverina ja lisäksi hän tapaili jo jotakuta toista. Tultuaan torjutuksi, nolostunut poika luikki äkkiä omaan kotiinsa.
 photo 4Piv59.png
 Albert tuli kotiin, leveä hymy huulillaan. Vihdoinkin se kauan odotettu kymppi koristi pojan todistusta.
 photo 4Piv60.png
Kun Kathy ja Albert olivat tulleet koulusta kotiin, oli aika juhlia pienen Aten ensimmäisiä syntymäpäiviä.
 photo 4Piv61.png
 Äidin avustuksella saatiin kakun pienet kynttilät puhallettua.
 photo 4Piv62.png
Sitten oli vuorossa maaginen hyppy ja Aten oli aika kasvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti